Om Hjerteboden

NB! Hjerteboden er for tiden under omstilling. Vi har derfor økt leveringstid på inntil 14 dager. Henvendelser besvares ukentlig og det vil ikke bestilles inn nye varer inntil videre. Vi beklager de ulemper dette medfører for våre kunder.

 

Hjerteboden driftes av foretaket Rekreasjoner Renate Johnsen.
Vi har som mål å være blant de rimeligste innenfor salg av utstyr og materiell til kortlaging og scrapbooking, og å være en av de raskeste på levering. Og det viktigste av alt: Vi ønsker at kunden skal ha en positiv opplevelse av å handle i Hjerteboden. Derfor skal vi være blant de beste på kundebehandling. Hos oss skal du forvente å få god service, rask respons på dine henvendelser og rask levering av varer.

Hjerteboden selger kvalitetsprodukter fra bl.a. Ranger, Tim Holtz, Pion Design, Maja Design, Prima, Wild Orchid Crafts, Making Memories, Kort & Godt, Spellbinders, Whimsy Stamps m.fl. Vi er også den eneste leverandør i Norge av produkter fra Lil' Inker Designs.

Om du ikke finner produktet du ønsker, så send oss en e-post, så skal vi forsøke å skaffe det til deg.
Ha en hyggelig handel i Hjerteboden!  

Har du noen spørsmål eller kommentarer så send oss en e-post og vi vil svare deg så godt vi kan.Rekreasjoner Renate Johnsen © 2017 | Powered by Mystore