Betingelser

NB! Hjerteboden er for tiden under omstilling. Vi har derfor økt leveringstid på inntil 14 dager. Henvendelser besvares ukentlig og det vil ikke bestilles inn nye varer inntil videre. Vi beklager de ulemper dette medfører for våre kunder.

Betaling

Hjerteboden tilbyr følgende betalingsalternativer:  
Klarna Checout: Kredittkortbetaling med de mest vanlige kredittkorttyper eller faktura.
Forskuddsbetaling: Forskuddsbetaling til bankkonto eller manuell utsending av PayPal-faktura. 

For kunder utenfor Norge kan vi for øyeblikket kun tilby forskuddsbetaling ved manuell PayPal-faktura. Faktura sendes til registrert e-post adresse når ordren er behandlet og varene sendes så snart innbetaling er registrert.

 

Priser 

Hjerteboden tar forbehold om feil i priser.     

 

Varelager og tilgjengelighet

For øyeblikket har Hjerteboden også fysisk utsalg, noe som innebærer at lagerstatus ikke er oppdatert til enhver tid. Utsolgte varer vil ikke ettersendes, men trekkes fra på totalsummen før belastning/fakturering.

Dersom du ønsker mulighet til å endre din ordre i tilfelle utsolgte varer, må dette opplyses om i kommentarfeltet ved bestilling.

Varer som vi tar inn spesielt for kunde på forespørsel må betales i sin helhet på forhånd!

Ved forhåndsbestilling av varer vil hele ordren sendes etter at varene er kommet på lager, dersom ikke annet er avtalt.

 

Personsikkerhet

Hjerteboden lagrer ingen andre opplysninger om kunden enn det vi trenger for å sende ut varer. Du kan når som helst slette dine opplysninger hos oss. Ved kortbetaling benyttes en sikker, ekstern løsning som gjør at vi selv aldri er i kontakt med kortnumre eller bankinformasjon, og dermed kan heller ingen hente ut slike opplysninger hos oss. 

 

Levering

Hjerteboden er for tiden under omstilling, vi har derfor lengre behandlingstid enn normalt. Bestillinger vil bli behandlet innen 15 dager etter bestilling og sendes i henhold til Postens leveringsvilkår og -frister. Det sendes ut bekreftelse på e-post når ordren er sendt fra Hjerteboden.  I særlig travle perioder og rundt helligdager, kan det bli noe forsinkelser på ordrebehandling.

 

Frakt & Retur

Vi har fast frakt på alle forsendelser i Norge på kr 75,- Forsendelser under kr 350 g og uten mønsterark har fast porto på kr 40,-. I de tilfeller porto blir kr 40,- justerer vi dette manuelt.
Ordrer over kr 700,- sendes fraktfritt. Valg av fraktmetode må velges, men blir ikke belastet. Leveringstiden avhenger av Posten, normalt vil du motta varen i din postkasse, eller hos nærmeste postutleveringsted 1-7 virkedager etter vi har sendt varen. 

Til utlandet tilbys to fraktalternativer: Under eller over 350 g.

 

Henting 

Varer som bestilles i nettbutikken kan hentes hos Hjerteboden. Det belastes ingen frakt/gebyr ved henting. Kontakt butikken på sms eller e-post for avtale om henting. Varen må hentes innen 14 virkedager. 

 

Retur 

Uåpnet vare kan returneres innen 14 dager. Returporto betales av kunden. Uavhentede pakker som blir returnert til oss vil bli belastet med faktisk porto begge veier.  Har ordren vært på over kr 700,-, og derfor fraktfri, eller av andre grunner fri frakt, vil kunden også måtte betale for den opprinnelige faktiske frakt. 

 

Angrerett og retur

Ved kjøp av varer over Internett har du angrerett i 14 dager. Vi sender angrerettskjema elektronisk sammen med bekreftelse på at ordren er sendt. Hvis du ønsker å returnere varer til oss er det viktig at du fyller ut angrerettskjemaet og bruker skikkelig emballasje. Gjenbruk gjerne emballasjen vi sendte i, dersom det er mulig. 
Ved retur av bestilte varer er det kunden som betaler returporto, jf. Lov om opplysningsplikt og angrerett m.v ved fjernsalg og salg utenfor fast utsalgssted (angrettloven) av 21. desember 2000 nr. 15. Etter samme lov tapes retten til retur av varer dersom varen eller emballasjen er brukt eller åpnet, eller på annen måte forringet og ikke i salgbar stand. 

 

Reklamasjon og mangler

Dersom du skulle motta en ødelagt vare fra oss eller om det mangler noe i pakken din, ber vi deg om å kontakte oss så raskt som mulig så vi kan rette opp feilen. Hvis det ser ut som varen kan ha blitt ødelagt i postgangen, er det viktig at du tar vare på emballasjen i tilfelle vi må vise den frem av forsikringsgrunner. Ved mangler og feil som kan spores til eller skyldes Hjerteboden, vil Hjerteboden vurdere om mangel/feil skal rettes, ny vare leveres, prisavslag gis eller hele beløpet refunderes.

 Rekreasjoner Renate Johnsen © 2017 | Powered by Mystore